Tixwaves is een professionele ticketshop, gespecialiseerd in de wederverkoop van uitverkochte concerten en evenementen. Tixwaves biedt tickets aan voor concerten, evenementen en sportwedstrijden.

We kopen alleen via officiële kanalen en garanderen originele tickets als je koopt op Tixwaves. Daarnaast kopen we regelmatig kaartquota's van verschillende platforms. Dit gebeurt echter alleen onder de voorwaarde van een authenticiteitscontrole van de te koop aangeboden kaarten.

Als een commercieel ticketbureau zijn onze ticketprijzen sterk afhankelijk van het bestaande aanbod en de vraag van de desbetreffende artiesten in de markt. Bovendien gaat de ticketaankoop van uitverkochte concerten gepaard met hoge administratieve inspanningen, waardoor de verkoopprijzen soms sterk kan verschillen van de oorspronkelijke prijs van de concertkaartjes. Vanwege deze extra kosten kunnen wij onze klanten echter vaak kaarten aanbieden voor uitverkochte of last-minute concerten/events.

Als u nog vragen heeft over ons bedrijfsmodel of over de beschikbaarheid van onze tickets, kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice.